۱۳۹۵ مرداد ۲۰, چهارشنبه

انتشار نوار تکان‌دهنده منتظری- قتل عام زندانيان سياسي در سال 1367

انتشار نوار سخنان تکاندهنده منتظری جانشین وقت خمینی در ملاقات با اعضاء ”کمیته مرگ ”در 28سال پیش (24مرداد 1367) ابعاد جدیدی از قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 1367 را فاش می‌کند و نشان می‌دهد سرکردگان رژیم از ابتدا تا کنون باید به‌خاطر فجیع‌ترین جنایت علیه بشریت در مقابل عدالت قرار گیرند.
در این نوار منتظری که به‌خاطر همین اظهارات از سوی خمینی عزل شد، خطاب به اعضاء کمیته مرگ متشکل از حسینعلی نیری (قاضی شرع)، مرتضی اشراقی (دادستان)، ابراهیم رئیسی (معاون دادستان) و مصطفی ‌پورمحمدی (نماینده وزارت اطلاعات) می‌گوید ”بزرگترین جنایتی که در جمهوری اسلامی شده و تاریخ ما را محکوم می‌کند به دست شما انجام شده و [نام] شما را در آینده جزو جنایتکاران در تاریخ می‌نویسند ”. او تصریح می‌کند که ”اینکه ما بیاییم بدون این‌که فعالیت تازه‌یی [از جانب زندانیان] باشد اینها را اعدام بکنیم معنیش این است که... همه دستگاه قضایی‌مان غلط کرده است“.

هم اکنون مصطفی‌پور محمدی وزیر دادگستری روحانی و حسینعلی نیری رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات است. ابراهیم رئیسی، عضو خبرگان ارتجاع و یکی از بالاترین آخوندهای حکومتی است که تا چند ماه پیش دادستان کل رژیم بود. وی بتازگی از سوی خامنه‌ای به‌عنوان رئیس آستان قدس رضوی منصوب شد که یکی از مهمترین مراکز قدرت سیاسی و اقتصادی در نظام آخوندی است و با چپاول اموال عمومی‌ بخشی از هزینه سرکوب و صدور تروریزم و از جمله هزینه‌های جنگ سوریه را تأمین می‌کند.

منتظری در این ملاقات خطاب به سردژخیم مصطفی پورمحمدی نماینده وزارت اطلاعات تصریح می‌کند که از مدتها قبل برای این قتل‌عام برنامه‌ریزی شده بود و ”اطلاعات رویش (قتل‌عام) نظر داشت و سرمایه‌گذاری کرد و شخص احمد آقا (پسر خمینی) هم از سه، چهار سال پیش می‌گفت که مجاهدین از روزنامه خوان، مجله خوان، و اطلاعیه خوان، همه باید اعدام شوند ”و می‌افزاید ”مجاهدین اشخاص نیستند یک سنخ فکر و برداشت هستند یک منطق هستند و منطق غلط را باید با منطق صحیح جواب داد با کشتن حل نمی‌شود بلکه ترویج می‌شود ”. اخیراً پورمحمدی در وحشت از عواقب این جنایت بزرگ حضور خودش را در کمیته مرگ تکذیب کرده و گفته بود در اعدامهای سال 67 نقشی نداشته است.

منتظری در یک نمونه تکان‌دهنده می‌گوید ”یک کسی زندان بود، آخرش گفتند که خواهرش هم متهمه. رفتن خواهرش را آوردن، خودش رو اعدام کردن، خواهرش دو روز بود اصلاً آمده بود15سالش بود، به خواهرش گفتن خوب چی می‌گی؟ گفت خوب من به اینها علاقه داشتم، گفت چون برادرش اعدام شده این رو هم اعدام کنین و اعدامش کردن ”. در یک نمونه تکان‌دهنده دیگر می‌گوید در ”اصفهان یک زن آبستن ام توش (قتل‌عام شدگان) بوده، در اصفهان یک زن آبستن ام اعدام کردند ”و می‌افزاید در فقه آخوندی زن حتی اگر محارب هم باشد نباید اعدام کرد، من این را به خمینی گفتم اما او می‌گوید باید اعدام کرد.

وی خطاب به کمیته مرگ می‌افزاید ”آخه ماه محرمه، ماه خدا و پیغمبره، حداقل از امام حسین شرم بکنید. ملاقات رو قطع کنیم و همین‌طور بیایم قصابی کنیم... هیچ جای دنیا همچین کاری هست؟ پنجاه سال دیگه برای آقا (خمینی) قضاوت نکنند، بگن آقا یک چهره خونریز، سفاک و فتاك بود... همیشه که ما سر قدرت نیستیم ”. این ملاقات در روز دوم محرم 1409 قمری صورت گرفته است و در تمام طول محرم این قتل‌عام جنایتکارانه ادامه داشته است.

منتظری در مورد نقش رئیس قضاییه وقت خمینی می‌گوید ”آقای موسوی اردبیلی که من می‌دانم خودش از همه لیبرال تره تو نماز جمعه می‌گه همه اینها باید اعدام بشن بعد تو نماز جمعه میگن منافق زندانی اعدام باید بشه. ... وقتی هم می‌خواهد از امام سؤال کند به جای این‌که بگویند آقا به این وسعت مصلحت نیست ضرر دارد سؤال می‌کند می‌گوید آیا در استانها اعدام کنیم یا در شهرستانها اعدام کنیم؟ ”این هم معنای مدره و معتدل و میانه‌رو و لیبرال در فاشیسم دینی حاکم بر ایران است.

در نوار این دیدار هیأت مرگ اعتراف می‌کنند بسیاری از کسانی که در صف اعدام قرار دارند اعضای دیگر خانواده‌شان اعدام شده‌اند و یا این‌که زمان دستگیری 15-16ساله بوده‌اند.

اظهارات منتظری یک سند انکار ناپذیر مبنی بر لزوم محاکمه مسئولان قتل‌عام سال 1367 یعنی سردمداران رژیم آخوندی به اتهام جنایت علیه بشریت می‌باشد. مقاومت ایران توجه جامعه جهانی به‌ویژه شورای امنیت و شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد را به ضرورت احاله این پرونده به یک دادگاه ذیصلاح بین‌المللی جلب و تأکید می‌کند بی‌تفاوتی در برابر بزرگترین قتل‌عام زندانیان سیاسی بعد از جنگ جهانی دوم با وجود اسناد و مدارک روشن، زیر پا گذاشتن آشکار ارزشهای شناخته شده حقوق‌بشر، صلح و دموکراسی است که سازمان ملل به‌خاطر آن بنا شده است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
20مرداد 1395 (10اوت2016)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر